Jump to content
The simFlight Network Forums

Flapsup

Members
  • Content Count

    79
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Flapsup

  • Rank
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Downunder

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Wishing you all the best Burkhard. Please take care, your health comes first.
  2. Sorry late reply. yes, correct, 30%. P3D 2.5
  3. Hi Burkhard, I am getting Air Macau and US Airways A320's at NZAA with 30% setting. Of course the two airlines do not fly there. Code share issue ?
  4. Absolutley not. MTX will not be effected.
  5. You installed EKCH payware addon ? If yes, you will need to delete the traffic bgls that it installs
  6. Many thanks for discovering this. I assumed that all users wouls have the SDK installed. have edited the instructions to include your find. many thanks.
  7. Not sure about mytraffic2013, so not sure if things are done the same. I could share my .myt data file with you, if that is alright with Burkhard.
  8. I never touched that.No need to with the above workaround. If you have altered it, i would restore it to default, or the above instructions may not work.
  9. No problem, just remember, if AI still show at OTBD, it has not compiled correctly. Take your time and don't rush it :)
  10. Instructions: Step 1:In start menu, All programs, scoll down to MyTraffic X open and select mytraffic editor Step 2: Top menu, file/open select MTX_54b.myt or MTX_54C.myt if using 2103 schedules Step 3: Top menu, airport/edit, in the box that opens, click button on the right that say's "Edit by Airport Name". In the white empty pane on the right, click on it, and type DOHA. Click once again "Edit by Airport Name" and a box will appear with details regarding OTBD. At top right, click remove. Close the airport editor. Go to menu/file and click save. minimise editor. Step 4: Cop
  11. The CTD can happen the instant the airport loads, never during the loading sequence. Any aircraft, NGX, default as well. 30 seconds even upto 30 mins. Sometime when you get near the threshold after taxi. Sometimes in mid air. Sometimes you think you have fixed the issue, then it happens again. Going to be moving house, so will be grounded for a few days, so will try with MTX moved up the scenery.cfg layer when I am up & running again. Will let you know how it goes.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.