Jump to content
The simFlight Network Forums

Blackline

new Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Blackline

  • Rank
    Newbie
  1. Ooops, the penny just dropped in my dismal brain as well. LOL
  2. Hi Clayton. Could you explain how you got this working because all I can get is the same problem you did. No Traffic3D_Sounds folder in SimObject\Misc for me either. Ta Stuart
  3. Hi Peter. I apologise if this topic has been covered in a different post but I am having some issues with the activation of my Window Display whilst using ProFlightEmulator. I've had quite a talkthrough with Dave Marche at On-Course Software and I think the issue is to do with something within the FSUIPC module since according to the PFE log files, all the correct PFE interaction is taking place, I just can't hear it nor can I see the Window Display to let me know that all is as it should be. I've installed V 4.9.2.8 running W7x64bit and had PFE running perfectly within the sim but after a crash and re-installation of PFE, I'm having reliability issues with the Window Display and subsequent interaction with PFE. I did uncheck the Multiline Window option in FSUIPC and then checked it again which worked for a little while but I've lost all interaction and window display again and unchecking/rechecking that option is not offering a solution. In the .ini file, ShowMultilineWindow=Yes Any suggestions? Rgds Stuart
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.