Jump to content
The simFlight Network Forums

iwerbrouck

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About iwerbrouck

  • Rank
    Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Spain
  1. Aaaaaah, did'nt knew that...Thank you for this very fast response... Well, i'm going to buy this new version, after all, the FSX version gave me 5 years of fun, € 36,29 seems a very reasonable price... Thank You! Ivan Werbrouck
  2. Hello, Bought P3D version 4 and would like to use FSUIPC. Copied my .key file from the modules FSX and past it in the correct place for P3D. (Bought my keys in 2012 by SimMarket). Cheking existing keys gives an error :"No FSUIPC entry to check" Making new one's, only "wideFS" key works, the FSUIPC says : "Sorry, this is not a valid key..." My Name : Ivan Werbrouck Email i used at that time: ivan.werbrouck@pandora.be Thank You Ivan Werbrouck
  3. Okay, I'll try your INI, see what is going on. But first can you please confirm that these aircraft are, in fact, still installed and accessible? 1=iFly 737-800 (Normal screen) 2=iFly 737-800 (Wide screen) 3=AirEurope 4=Easyjet Yes, i can fly them without any problem....3 and 4 are simply liverys
  4. Hello, Take your time, no hurry, as i said, i can fill the new profile by copie the 3 groups and change the names as "handwork" and it will work. No problem, Yes i like to fly different planes and finetuning them with this exellent tool...I simply had a new livery as a new member from Fly UK VA. I only had B737-800 until now and the livery was for a B737-700. So i tought making a new profile. I was'nt sure the group NG was completely the same. In that case i'll place them together with 1 profile, ok, why not. I'll read the document with the new possibilitys. Thank you sir Iv
  5. ok, here is my .ini file : At the bottom you can see that i tried to make a new profile (iFly737900Wide) via "new, based on" the profile : Profile.iFly737800Wide. There is no content ? Thanks for your help Sir Ivan Werbrouck [General] UpdatedByVersion=4942 History=T5IWDB7YLFYMRK56XUO9S InitDelayDevicesToo=No NewInterceptTextMenu=No UseSystemTime=No UseMidMouseBtn=Yes MouseWheelMove=No MouseWheelTrim=No MouseWheelTrimSpeed=1 JoystickTimeout=20 PollGFTQ6=Yes BlankDisplays=No FixControlAccel=No FixMachSpeedBug=No DeleteVehiclesForAES=Yes AutoScanDevices=Yes Visibility
  6. Hello Sir, Sorry to say, have the latest update now, 4.942. Same problem, in the .ini file i have at the end of the file the name of the new profile, the name off the aircraft and thats all... Tried to copy the 3 groups and changed the name, this works, however, the automated copy as it was is more comfortable.... I use the profiles as i always did, i do not understand "Profiles in Files" Thank you Ivan Werbrouck
  7. Hello, It doesen't seems to be possible to use profiles in FSUIPC4 (4.939u) Adding to an existing profile is no problem, but using "new, based on" will make the new name in the .ini file, even the name of the attached plane, but that's all...No axes or Buttons or whatever. This worked fine for me, i don't know, since the update to the last version or is there another reason... Tried this with another plane, same result... Thanks for your time! Ivan Werbrouck
  8. Helo again Pete, Unfortunately, putting Server IP adress, servername, protocol in the .ini-file, seems to be no complete solution. But, now, It looks like "killing" de wirelesslan adapter only on the client side is sufficient, connecting immediately via cables. Without disconnecting one of the 2 networkadapters, the client stays waiting for a connection.... Anyway, this is not a major problem, switching on- and off, an adapter is just seconds work, now i know that this is the solution, Before, i had to wait sometimes 10 minutes before the connection started. Thank you for respo
  9. Hello Pete, I see i didn't express myself clear. It is a normal network, with cables and RJ-45 connections to a switch. PC's are in a "workgroup" and this network works fine. Because i need internent on the PC's to, both have a wireless adapter (USB port) connected to my wireless home network. (do not use this for FSUIPC) The combination FSUIPC and the Wide FS client works trough cables from the first moment. They are conficting in a certain way with the wireless adapters. Is this a better expanation? The same configuration and problem the other people had trough my "google search"
  10. hello, I'm using FSUIPC (version 4.90) and WideFS as a registrated user since december last year. It's worth every euro ! Just a question... When i start my configuration, 2 X Windows 7 connected via LAN + Switch, it takes about 10 minutes to find each other telling "FS 98 Eliminator - Connected". Both PC's go on internet via USB-key to my wireless home network and everything works fine. The network between the PC's works fine from the first moment, i can move files etc. between both systems without any delay. Its a bit annoying and therefore i started a "google" on the internet, t
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.