Jump to content
The simFlight Network Forums

srw

Members
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About srw

  • Rank
    Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    USA

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Just tried turning it off, seems to have helped. Thank you both!
  2. Yes, I have tried a full reinstall and ran the installer as admin.
  3. Here are two videos of the issue. As you can see, rudder pedals and flight controls display show the input working, but little to no impact on the actual aircraft itself. Once on the ground, no issues at all, the rudder moves fine. This video is at cruise however it acts the exact same on approach, landing, takeoff, etc. https://drive.google.com/file/d/1alD8vujmrf6ejRhCfUhGGo18t96nig5R/view?usp=sharing Here is a video of the aircraft on the ground, as you can see, full travel on the rudder. https://drive.google.com/file/d/1qFCX2OdmgumbV0cJ_hDwwuxcX0VwX0JH/view?usp=sh
  4. One thing I did notice is that after completing one flight and parking up, this would show up, not sure if it has anything to do with it. My rudder pedals are set to the Rudder axis in Prepar3D and work no problem with all aircraft. It think the Feelthere might be registering my rudder input only as a steering input, not entirely sure though.
  5. In-flight control. The rudder has no affect on the aircraft in the air.
  6. Hello. When flying the E-Jets, my rudder doesn't seem to work when in the air. The pedals in the cockpit move however no movement outside or of the aircraft. They work fine on the ground for steering and the rudder also visibly moves on the tail when on the ground, but nothing in the air. Is this an issue with the aircraft or am I forgetting to enable/click something?
  7. srw

    E175 Wing Issue SP1

    I have tried launching the sim from a shut down computer, same issue. Happens every time I retract the flaps back up, and I have been able to replicate on both the default liveries and custom liveries.
  8. Hello all, I've noticed a small bug in the model of the 175. After extending the flaps and then bringing them back up again, a small black piece sticks out of the flaps once retracted. It doesn't go away until you restart the simulator. It only occurs on the right wing as well. Images below.
  9. Happens on every flight for me as well. Using custom liveries and the default one.
  10. Same issue here. Spinner is there when engines are off, but once they start it goes away. Only occurs on the 170/175.
  11. When loading into the aircraft (170-195) the Autobrake button, wipers, yaw trim are all stuck to the left and cannot be moved. Has anyone else experienced this issue?
  12. Any updates on this? Just bought it as well only to realize it doesn't include the -9. Would be great to see as the QW just came out :)
  13. Flood lights are not working for me either
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.