Jump to content
The simFlight Network Forums

joshdrummond

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About joshdrummond

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    United States

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. I just got home from vacation, sorry for the late response.
  2. Is this an email? Sorry for the late reply I don’t have notifications turned on.
  3. If you are saying I have to rebuy then then please refund my money or give me a credit. Why would there be a charge for 4.2 to 4.5? Just a small update? I can understand if going from P3D v3.x to v4. Not 4.2 to 4.5. https://www.feelthere.com/shop/p3d/embraer-erj145-p3d4/ https://www.feelthere.com/shop/p3d/embraer-erj135-erj145xrj-for-p3d4/
  4. I wouldn’t have to pay agai or is it free sense I bought it already, there was no documentation on the product page or in the setup program.
  5. I’m assuming Ifd be notified by email when they come out? I was able to install them but i guess some of the functionality wasn’t there? Correct which is why I couldn’t restart my engines. Will the landing light issue with dynamic lighting be fixed?
  6. I like to do multiple legs. So I start at one airport, land taxi in. Deboard and reboard all with GSX. I do things exactly the way I started by the book. Though when I try to start engine one after starting engine two successfully. Engine 1 just hangs there at 25.4%. I've tried everything I could think of. But no joy at starting a second flight. It works the first time but not the second time. Oh and when I get to my destination I have to move the knobs to the stop position several times before the engines shot down. Any ideas? Or is this a bug.
  7. joshdrummond

    Buttons/axis issues

    I have set the flaps to FSUIPC calibration. Which I just assigned and calibrated the flap control. No other axis I'm using are doubled up in P3D settings or anywhere else. I tried a few flights today with send to FS as normal axis and worked fine with the PMDG 737-700 So I don't know if FSUIPC calibration is causing an issue. The throttle buttons I have assigned are Throttle 1 Dec and Control to repeat while held checked and throttle 1 cut. The same process for throttle two is done. The reverser's still activate spontaneously during taxi.
  8. I'm having a few issues and trying to nail this down. I have my reverse thrust set to throttle 1 and throttle 2. During taxi the reverse thrust will activate with out pressing the buttons. This happens a lot. I am also having an issue with the flaps coming up on approach. I'll be at the proper speeds and all of a sudden they start coming up at short final messing up my approach. I have flaps set to Send to FSUIPC calibration and the buttons are set to profile specific. I'm stumped here.
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.