Jump to content
The simFlight Network Forums

gets

Members
  • Posts

    149
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by gets

  1. Changed it and saved it but in the Communicator it still doesn't show the correct path. It's the same old one. In fact when I look at what I saved it has returned to the old cfg. Bob G.
  2. Where can I find the scenery cfg. file for FSX SE? I want to edit the line where MTX is located but can't do using the Communicator. Bob G.
  3. Not sure if this helps you or not Burkhard. It shows the new runway 10 and 28. http://www.airnav.com/airport/KATL
  4. Using 5.4c should the runways for KATL be updated to include the changes to include runway 10 and 28?
  5. Only one flight so far. Been using the 2012 schedule to do my VA flights so I don't have a crash doing a flight and lose that time. I will do some testing today. Bob G.
  6. I removed MTX5.4c because of the ntdll.dll crashes. I will try it again but delete the file you suggest. Bob G.
  7. I guess this was never resolved. I can configure MTX to not show default FSX AI traffic, but it stil will show up the next time I load FSX. Bob G.
  8. I felt it only fitting to thank Burkhard and his team for all this application is. As a beta tester, he is great to when you have questions or problems with the beta you are testing. I see people that have the freeware edition of WOAI and I am amazed how MTX enhances my flight sim experience. When I watch the flight attendant pull up the stairs on another aircraft and close the door, it's just plain neat. When I am wait for clearance to take off and another aircraft is landing while I await clearance, it is so real to hear that aircraft noise as it passes me. Thanks to Burkhard and his team. MTX is the best. Bob G.
  9. I open ai sound levels and set it at 70%. It never changes from 50%. Does this feature work? Bob G.
  10. Andy. During Beta testing I found the gear problem to be annoying. I changed my cfg file to your settings, and as far as I can tell, it works fine. Bob G.
  11. Isn't it because the landing gear on the smaller aircraft is such a small idenity, that they would be the last to "show" up until you get close? Bob G.
  12. Why did you switch from UTX to MTX? Did you read any of the posts on the link I entered? Your laptop is not a gaming computer!! Bob G.
  13. So you have a laptop with a built in GPU. I just don't think that can handle FSX without having most of your sliders set to minimum settings. It just can't generate enough graphics fast enough to run very well. Do a Google search using "Mobile Intel 4 series express chipset. You will find many post regarding it. FSX needs a much faster CPU and a GPU with at least 1GB memory to run at a pace that would be enjoyable. Bob G.
  14. What are your system specs? Under [GRAPHICS] I see you have a TEXURE_MAX_LOAD=512. That seems to be very low. I have 4096, or even 1024 would work. What GPU are you using? Bob G.
  15. To bad he used MTX 5.2. Bob G.
  16. I have the same issue when viewed from a distance. Bob G.
  17. Thanks for the email. I installed it but still have the same problem. I have my GPU settings to HIGH QUALILTY and as you can see, some aircraft have their gear showing and some don't. Bob G.
  18. Hi Burkhard. I have read your reply and can only add this. I have done nothing to my cfg file between using 5.3a and beta testing 5.3b. In my email to you during the beta testing, the only thing I noticed was that the landing gear would not appear on AI aircraft "after" I was using the beta version. The gear does appear when I get very close to the AI aircraft but I didn't have this problem before 5.3b. I have no LOD lines added to my CFG file. Thanks again. Bob G.
  19. While beta testing 5.3b, I noticed that the landing gear on my AI traffic will not show up until I get much closer than the previous version. I forgot what the problem was you sent me in an email. It had something to do with settings in GPU I think. Thanks in advance for your help. Bob G.
  20. What do I have to do to get rid of the red box saying "trafficdatabasebuilder not yet copied!" Where is it located and where do I copy it to? Bob G.
  21. I don't have any NWA aircraft at KMSP or other airports. Are you using the latest version of MTX? Bob G.
  22. Ok, thanks for that reply Mike. Bob G.
  23. When I open the Communicator I have a red box with the following in it. "TrafficDataBasebuilder not yet copied" MTX works fine, I have configured MyTraffic etc. What does this mean? Bob G.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.