Jump to content
The simFlight Network Forums

copilot767

Members
  • Content Count

    69
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About copilot767

  • Rank
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Denmark
  1. Hello.. Just re- downloaded your AI sound program. Bought it for years ago. I have made my own ai-traffic by download liveries from different places. I have installed 3d sounds in simobjec\misc and put soundai\soundai.cfg in a B737 livery- and yes it works : this is the path: alias=C:\Program Files\Lockheed Martin\Prepar3D v4\SimObjects\Traffic3D_Sounds\Jets\AI_B737\soundai 2 qustions: 1: Is it correct I have downloaded the version from 2014 and not ULTIMATE traffic LIve version - are there any any difference in sound quality ? 2: Have set sound settings in p3d v4.1, If I increase engine sound, my own aircraft sound also increase- Are there any file to increase your 3d sound engine, to avoid my own aircraft sound increase ? Chris from Denmark
  2. Hello... I fly in scandinavia. I have discovered an issue, A320 mypaint 216 should be SAS textures. Instead its Iberia. So If My traffic is coded to show A320 SAS, it shows Iberia A320 textures in an airport. Chris from Denmark
  3. Works now. You have to Edit the manual. I managed simconnect.cfg and adder the traffic Line. Now it works. Looks great☺
  4. Hello... Just bought MT 6.0A Tried rename trafficAircraft. bgl to off and.. still no changes. C:\Program Files (x86)\Lockheed Martin\Prepar3D v3 C:\MyTraffic Professional\MyTraffic Think I followed instructions correct - manage FSX.cfg/ is greyed out I use v 3.2 of Prepar 3D Chris from Denmark
  5. I just continue without calibrating, it works okay..but dont Think its possible with This bus.. Many thanks for your great support ☺
  6. I have now assigned my two throttle levers in FSUIPC.. My throttles working. Then I move to 3 of 11 and press set. Settings min and Max...Then my throttle not moving in my cockpit... Goeing back to Fsuipc 3 of 11 press reset.. Go to my cockpit - and throttle 1 Moves again... Why Will it not let be calibrate..thats why I am wondering? I have calibrated spoilers well in Fsuipc - but throttles wont??? Even I Think I do it correct
  7. If I assign throttles to Fsuipc, when using Aerosoft Airbus, throttles doesnt move- had so many problems with assigning throttles to that bus, so just using throttles to Fsx controls settings..maybe There Are a solution for This?
  8. I only fly the Airbus from Aerosoft - Here is my settings : [General] UpdatedByVersion=4939i History=OMZOQJOEDWC1L90NDD6RW MouseWheelMove=No MouseWheelTrim=No MouseWheelTrimSpeed=1 JoystickTimeout=20 PollGFTQ6=Yes BlankDisplays=No FixControlAccel=No FixMachSpeedBug=No DeleteVehiclesForAES=Yes AutoScanDevices=Yes VisibilityOptions=No OneCloudLayer=No CloudTurbulence=No CloudIcing=No GenerateCirrus=No SuppressCloudTurbulence=No MaxIce=-4 MinIce=-4 UpperWindGusts=No SuppressWindTurbulence=No SuppressWindVariance=No WindTurbulence=No TurbulenceRate=1.0,5.0 TurbulenceDivisor=20,20,40,40 SuppressAllGusts=No MaxSurfaceWind=0 WindLimitLevel=200 WindDiscardLevel=400 WindAjustAltitude=No WindAjustAltitudeBy=2000 SmoothBySimTime=No WindSmoothing=No WindSmoothness=2 WindSmoothAirborneOnly=No PressureSmoothness=0 TemperatureSmoothness=0 DisconnTrimForAP=No ZeroElevForAPAlt=No ThrottleSyncAll=No WhiteMessages=Yes ShowPMcontrols=No SpoilerIncrement=512 MagicBattery=No RudderSpikeRemoval=No ElevatorSpikeRemoval=No AileronSpikeRemoval=No ReversedElevatorTrim=No ClockSync=No ClockSyncMins=5 ClearWeatherDynamics=No OwnWeatherChanges=No TimeForSelect=4 LoadFlightMenu=No LoadPlanMenu=No PauseAfterCrash=No BrakeReleaseThreshold=75 SaveDataWithFlights=No ZapSound=firework ShortAircraftNameOk=No UseProfiles=Yes EnableMouseLook=No AxesWrongRange=No TCASid=Flight TCASrange=40 AxisCalibration=No DirectAxesToCalibs=No ShowMultilineWindow=Yes SuppressSingleline=No SuppressMultilineFS=No AxisIntercepts=No DontResetAxes=No InitDelay=0 GetNearestAirports=Yes WeatherReadFactor=2 WeatherRewriteSeconds=1 CustomWeatherModify=No SimConnectStallTime=1 LuaRerunDelay=66 Console=No AdvDisplayHotKey=88,8 InitDelayDevicesToo=No OOMcheck=Yes UseMidMouseBtn=Yes UseSystemTime=No NewInterceptTextMenu=No DelayedMouseLookZoom=No ThrottleSyncToggle=88,8 FSVersionUsed="Microsoft Flight Simulator X",10.0.61637.0 SimConnectUsed=10.0.61259.0 [JoyNames] AutoAssignLetters=No 2=Saitek Pro Flight Throttle Quadrant 2.GUID={98A43320-86A1-11E1-8003-444553540000} 1=CH PRO PEDALS USB 1.GUID={98A43320-86A1-11E1-8002-444553540000} 0=Saitek Pro Flight Throttle Quadrant 0.GUID={8016F0F0-0140-11E5-8001-444553540000} 3=XBOX 360 For Windows (Controller) 3.GUID={2EB31A20-AE4A-11E4-8001-444553540000} 4=T.16000M 4.GUID={529E3410-B2D7-11E4-8001-444553540000} [buttons] ButtonRepeat=20,10 1=R2,8,C65602,0 2=U2,8,C65604,0 3=P2,2,Cx090078E3,x64 4=P0,5,Cx050078E3,x64 PollInterval=25 [AutoSave] Next=1 Interval=60 Files=10 SaveOnGround=No AutoSaveEnabled=No [GPSout] GPSoutEnabled=No Port=COM1 Speed=4800 Interval=2000 PosTo6Decimal=No SimModeIndicator=No Sentences= [GPSout2] GPSoutEnabled=No Port=<none set> Speed=4800 Interval=2000 PosTo6Decimal=No SimModeIndicator=No Sentences= [WideServer] WideFSenabled=Yes [sounds] Path=C:\Program Files (x86)\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X\Sound\ Device1=Primary Sound Driver Device2=Speakers (Realtek High Definition Audio) Device3=Realtek Digital Output(Optical) (Realtek High Definition Audio) Device4=Realtek Digital Output (Realtek High Definition Audio) [Window.Radar Contact] Docked=264, 2829, 3541, 1578 [Axes] RangeRepeatRate=10 PollInterval=10 0=0Z,256,D,23,0,0,0 1=1X,256,D,7,0,0,0 2=1Y,256,D,8,0,0,0 3=1Z,256,D,3,0,0,0 4=2X,256,D,22,0,0,0 5=4Z,1,D,23,0,0,0 [JoystickCalibration] AllowSuppressForPFCquad=Yes ExcludeThrottleSet=Yes ExcludeMixtureSet=Yes ExcludePropPitchSet=Yes SepRevsJetsOnly=No ApplyHeloTrim=No UseAxisControlsForNRZ=No FlapsSetControl=0 FlapDetents=No ReverserControl=66292 Reverser1Control=66422 Reverser2Control=66425 Reverser3Control=66428 Reverser4Control=66431 MaxThrottleForReverser=256 AileronTrimControl=66731 RudderTrimControl=66732 CowlFlaps1Control=66162 CowlFlaps2Control=66163 CowlFlaps3Control=66164 CowlFlaps4Control=66165 SteeringTillerControl=0 MaxSteerSpeed=60 Rudder=-13523,2176,2176,13952 LeftBrake=-9984,16383/16 RightBrake=-13696,16253/16 Flaps=-16256,9882/16 FlapStarts=-16384,-13952,14953 FlapEnds=-16383,-11520,16384 Spoilers=-16256,11442/16 [Profile.AXE] 1=Airbus A321 Finnair OH-LZF 2=Airbus A320 SAS Scandinavian Airlines SE-RJE 3=Airbus A321 NEO Thomas Cook Scandinavia NC [Axes] [Monitor] Monitor0=0,024C,4,0 Display=4 [MacroFiles] 1=iFly737 2=leveld767 [LuaFiles] 1=ipcReady 2=linda [VRInsight] 1=com3 2=com7 [Window.LUA display] Docked=7347, 2839, 3541, 2449 [Programs] RunIf1=C:\Program Files (x86)\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X\Modules\linda.exe [Axes.AXE] RangeRepeatRate=10 0=0Z,256,D,23,0,0,0 1=1X,256,D,7,0,0,0 2=1Y,256,D,8,0,0,0 3=1Z,256,D,3,0,0,0 4=2X,256,D,22,0,0,0 5=4Z,1,D,23,0,0,0
  9. I press Sync pos, but after restart my computer - it seems to have forgot the calculations- but not happen if only quit Fsx to desktop and return again..
  10. I syncroized my two levers...works, end and went to the desktop... starts Fsx again, and still syncroized.. But if I restart my computer, and go to Fsx again- I have to syncroize again with Sync pos???
  11. Hello.. I have 2 Saiteks quadrents. I fly 2 engines aircraft. I have one lever for throttle 1 and one lever for throttle 2. Them are both enabled in FSX control settings. Is it possible to still use this setup and just calibrate in fSuipc, without enable the levers in Fsuipc but only calibrate and still have it enabled in FSX controls setting.. If so ...how ..? Christian from Denmark
  12. okay... But just find i strange- that RC not can say the correct ATIS.. Because OPUS have loaded the weather over 200 km away. It works fine at the departure.. its just have to say what loaded in the SIM, what OPUS did ... But thanks anyway :)
  13. For the last hours I have tried with some flights, all from EKCH to EDDH. Loaded OPUS and get the departure ATIS from RC - its 100% correct. winds 230/14.. I can see in pop up windows and charts from OPUS- all time down to EDDH, the correct weather. But RC says wrong ATIS all the way down to Hamburg, when I call Weather information. I receive inflight atis information sepereated pr 5 mins, it tells me exactly the same atis as in EKCH. 70 miles from EDDH I call again. The controller gives me EDDH local information, it is still the same atis as EKCH atis winds 230/14. First about 20 miles from EDDH it gives me correct atis winds 280/9. Then I did another flight... Still about 70 miles from EDDH, Atis say local EDDH atis information - but it still gives me the atis from EKCH 230/14 (it have to be 280/9 If I study the opus map from EDDH) Then I try loading FSX default RW, it says 300/10 for EDDH, and immeatly RC also says the correct ATIS 70 miles from EDDH, Then I clear the weather, load OPUS again- RC atis return to the EKCH weather 230/14... There must be a solution :) have seen other have same problem.. Will try writing to OPUS also, but have seen in another forum- they will tell me its a fsuipc problem ... Will it help to try writing to RC support ?
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.