Jump to content
The simFlight Network Forums

captnjonesy

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About captnjonesy

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Columbus OH
  1. I use the 2D ACS MD11 panel made by AC soft productions and FS2004.I have tried to use the mouse macro in FSUIPC but that does not seem to work.I have no idea what "L:Var " is im kinda new at this stuff. Thanks again for all your help
  2. I can start the engines in my MD11 panel with mouse clicks in this way but I can't figure out how to do it with the saitek switches.
  3. Thanx Hoorf thats what I needed to know. I would also like to figure out a way that I can have starter spool up without having to hold the switch on{tried a few things with no luck}.On the MD11 there is a switch you pull out to startup and it shuts off automaticaly when the right N1 rpm is reached after light up. Thanks again for all your help
  4. I have old CH pro pedals and I have found that you can use as rudder or brakes depending on switch position on pedals but it will not do both because it was designed to work as rudder peddals for flight sim or gas and brake pedals for car racing.
  5. I should have said what parameter in FSUIPC spools engines and what parameter starts fuel to engines.
  6. Hi first off i want to say this is a great forum and have received much help I think it awesome that Pete Dowson takes the time to support his great product. The problem im having is I want to use my switches on my throttle quadrants to start my engines in my MD11.I need to know what parameter spools up the engines with the APU and what parameter stars the fuel flowing to engines when up to right RPM. Thanks to all for your help
  7. Hi im trying to get my widefs to run but have been unsucsessful. so far this is what my client is doing im not sure where it comes up with the 66.152.109.110 ip address i dont have anything in my network with that address. also it says class=FS98MAIN but i am running FS2004. thanks for any help WideClient Log [version 6.999b] Class=FS98MAIN ********* Date (dmy): 24/01/14, Time 16:04:10.015: Client name is 2NDCOMPUTER 172 LUA: "C:\Widefs\Initial.LUA": not found 203 Attempting to connect now 203 Trying to locate server: Need details from Server Broadcast 203 Failed
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.