Jump to content
The simFlight Network Forums

WideFS Glitch?


Recommended Posts

Hello and a very happy new year to Pete and all.

Seems I've managed to err.... break my FSUIPC and WideFS connection on my network. I had to reinsinstall Windows7 and FSX etc on my server/main PC. Didn't change anything on the client. Now I can't get them to communicate.

The network is fine for all else, so it's something simple and obvious I'm missing, as always.

Server still has same as IP as it's fixed at router, and client hasn't changed either.

Tried reinstalling both FSUIPC on FSX server and replacing WideFS files with no change.

Looking through the manual, I just can't see what's gone wrong. Just keep getting 'waiting for clients'.

Any pointers please?

Thanks

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.