Jump to content
The simFlight Network Forums

KLAS - Departures Crashing on 19L


jonroost
 Share

Recommended Posts

Hello everyone!

I'm having a problem with KLAS. I tried using 19L for departures tonight, and it appears that there's a bug with the start of the runway. I did not direct any planes to line up and wait or take off, yet one went on the runway and the one behind it kept going and ran into it. Restarted and tried again, and had the same problem.

Here's a picture of my game (paused) directly after the crash: crash.jpg

And here is a copy of my log: http://www.jonroost.com/tower3d/output_log.txt

Can someone tell me if I'm just doing something wrong or if this is actually a bug?

Thanks!

-Jon Roost

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.