Jump to content

Widefs connecting problem [FS9]


 Share

Recommended Posts

Hello.

I have a little problem with my WIDEFS.

After hardware change in my FS-PC (NEW CPU/MAINBOARD) i can't make correct connection betwen Wide Server and WideClient.

It's looks to be made connection (on Wideclient side Connected message on toolbar, on FS side 1 client connected).

But my SB3 was unable to find FS (previously works fine).

I have latest registred version of FSUIPC&WideFS FS9.1 SB3.1 TCP/IP config is ok(STATIC IP), I can transfer files via network to both PC, also can ping PC from another.

I also check Project Magenta GC Demo and also looks like there is no connection .

Any sugestion?

Log from Wideserver:

********* WideServer.DLL Log [version 6.70] *********

Blocksize guide = 4096 (double allowed)

Date (dmy): 23/12/06, Time 23:27:05.578: Server name is TYPHOON

62953 Initialising TCP/IP server

63015 Initialising IPX/SPX server

63015 IPX/SPX socket() failed [Error=10047] Address family not supported by protocol family

63015 Failed to start IPX/SPX Server

63015 Initialising UDP/IP server

64031 Broadcasting service every 1000 mSecs

74296 Restarting service due to total lack of use

74328 Failed to start IPX/SPX Server

166578 Incoming connection Accepted ok (skt=5244) TCP

166812 Connected to computer "VATSIM" running WideClient version 6.700 (skt=5244) TCP

166843 Auto send stopped before sending all data (0 of 348 sent), Error=10038 (skt=5244) TCP

169046 Auto send stopped before sending all data (0 of 254 sent), Error=10038 (skt=5244) TCP

171218 Auto send stopped before sending all data (0 of 245 sent), Error=10038 (skt=5244) TCP

173421 Auto send stopped before sending all data (0 of 254 sent), Error=10038 (skt=5244) TCP

175593 Auto send stopped before sending all data (0 of 245 sent), Error=10038 (skt=5244) TCP

Vatsim is my Second PC with SB3 and other Vatsim soft (SI, map browser etc)

And the Wideclient log:

********* WideClient Log [version 6.70] Class=FS98MAIN *********

Date (dmy): 23/12/06, Time 23:26:57.625: Client name is VATSIM

250 Attempting to connect now

16844 Server = TYPHOON

16844 Trying TCP/IP host "TYPHOON" port 8002 ...

16844Okay, IP Address = 192.168.1.3

16859 Connection made okay!

53140 Timed out response: connection assumed lost!

53172 Ready to try connection again

53203 Timed out response: connection assumed lost!

55203 Attempting to connect now

55844 Server = TYPHOON

55844 Trying TCP/IP host "TYPHOON" port 8002 ...

55844Okay, IP Address = 192.168.1.3

55859 Connection made okay!

73890 Timed out response: connection assumed lost!

73890 Ready to try connection again

73953 Timed out response: connection assumed lost!

75906 Attempting to connect now

76844 Server = TYPHOON

76844 Trying TCP/IP host "TYPHOON" port 8002 ...

76844Okay, IP Address = 192.168.1.3

76859 Connection made okay!

95219 Timed out response: connection assumed lost!

95219 Ready to try connection again

95281 Timed out response: connection assumed lost!

97219 Attempting to connect now

97844 Server = TYPHOON

97844 Trying TCP/IP host "TYPHOON" port 8002 ...

97844Okay, IP Address = 192.168.1.3

97859 Connection made okay!

116156 Timed out response: connection assumed lost!

116156 Ready to try connection again

116219 Timed out response: connection assumed lost!

118156 Attempting to connect now

118844 Server = TYPHOON

118844 Trying TCP/IP host "TYPHOON" port 8002 ...

118844Okay, IP Address = 192.168.1.3

118859 Connection made okay!

137094 Timed out response: connection assumed lost!

137094 Ready to try connection again

137156 Timed out response: connection assumed lost!

139094 Attempting to connect now

139844 Server = TYPHOON

139844 Trying TCP/IP host "TYPHOON" port 8002 ...

139844Okay, IP Address = 192.168.1.3

139859 Connection made okay!

158078 Timed out response: connection assumed lost!

158094 Ready to try connection again

158140 Timed out response: connection assumed lost!

160140 Attempting to connect now

160844 Server = TYPHOON

160844 Trying TCP/IP host "TYPHOON" port 8002 ...

160844Okay, IP Address = 192.168.1.3

160859 Connection made okay!

Typhoon is main PC with FS.

Here is Wideserver config:

; PLEASE SEE the documentation for parameter details

; ==================================================

[Config]

Port=8002

AdvertiseService=1

AutoRestart=0

AutoUpdateTime=13

MaximumBlock=4096

NoStoppedRestarts=Yes

Port2=9002

RestartTime=10

SendTimeout=15

TCPcoalesce=No

ProtocolPreffered=TCP

; -----------------------------------------------

[user]

Log=Errors+

; ===============================================

[ClientNames]

1=VATSIM

And wide client...

[Config]

ButtonScanInterval=20

ClassInstance=0

NetworkTiming=5,1

MailslotTiming=2000,1000

PollInterval=2000

Port=8002

Port2=9002

ResponseTime=18

ApplicationDelay=0

TCPcoalesce=No

WaitForNewData=500

MaxSendQ=100

OnMaxSendQ=Log

NewSendScanTime=50

Priority=3,1,2

Window=136,341,643,322

ServerIpAddr=192.168.1.3

Marry Xmas Everyone.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.