Jump to content
The simFlight Network Forums

Reverse thrust detant and aft show no numbers


Recommended Posts

H. I am trying to calibrate reverse thrust. when I move the handle from full forward to idle there is a number change. when I pull the throttle into where reversers are there is no number registering. (a dead zone) any way of wiping out the memory in FSUIPC as far as the throttle quadrent is concerned so I can start over again?

Thanks Tim

Link to comment
Share on other sites

What type of throttle quad are you using, Tim?

If it is a Saitek quad, then the "reverse" arc is actually only a button, not moving on the potentiometer, so the numbers won't change when you are in that area.

In direct answer to your question, just calibrating the device again using FSUIPC will clear the settings you have already stored.

Ian P.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.