Jump to content
The simFlight Network Forums

WideClient.exe not running


Recommended Posts

Hi

I have just tried to run WideClient (6.86) on my laptop (Win2k SP4), and it won't start. There is no error log created, and when I look in the task manager, WideClient.exe appears briefly in the list but disappears less than a second later. Both WideClient .exe and WideClient.ini are in the same folder as specified in the user manual. Any ideas where I can start?

Thanks

Link to comment
Share on other sites

I have just tried to run WideClient (6.86) on my laptop (Win2k SP4), and it won't start. There is no error log created, and when I look in the task manager, WideClient.exe appears briefly in the list but disappears less than a second later. Both WideClient .exe and WideClient.ini are in the same folder as specified in the user manual. Any ideas where I can start?

Sorry, I cannot support any operating system older than XP. Win2K is well past its sell-by date. It just does not support the facilities now used.

Regards

Pete

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.