Jump to content
The simFlight Network Forums

Atlanta not working


astrit88
 Share

Recommended Posts

I had this same problem the other day myself.  Probably not going to the right directory.  Make sure it goes to Tower!3d Pro and not to Tower!3d.  If you bought Tower!3d before the Pro version came out, it automatically installs to the non-pro version.  You have to go in and tell it to go to the Pro version by selecting it yourself.  Does that make sense?

Link to comment
Share on other sites

astrit88:

Dana is right. You REALLY need to carefully watch the directory structure the program gives you when installing any of the base, extension or color/traffic products. Not all of them act the same way or default install to the correct directory if you have the Pro version. To be honest Vic and Co. needs to standardize the whole install procedure and make it a bit more user friendly in my opinion, but that is on one of many back burners at FeelThere. Not being harsh here, they are a small group, so needs must and all that, eh? ;p

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.