Jump to content
The simFlight Network Forums

Multiplayer connections dropping


thbirdman
 Share

Recommended Posts

Hello. During the past couple days when hosting a multiplayer session, the session has lost connection. The time is not always the same. Sometimes only taking 5 minutes, other times taking an hour. It does not matter whether the connection is direct or through hamachi. If the other person hosts the game then the connection issue does not appear, though it is not always possible for me to see their game to connect in the first place. I have attached the output log file from earlier today where this happened. I am not sure if this will help or if I need to do the bat file next time it occurs. 

output_log.txt

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.