Jump to content

WideFSClient waiting for connection!


Guest tony fly
 Share

Recommended Posts

Guest tony fly

Hi Pete!

I'm back!

Well I'm frustated. I found the docs and I READ them all ! !

I did try ALL the tips but as you can guess did not work.

Even using TCP/IP, nothing!

If you still have any other clue I'll try it!

Of course if somebody is using Win2000 pro and have any thing to say, please come forward!

I neeed help pleeeeease!

thanks a lot for your time!

Thanks to everybody who jump in!

tony :(

Link to comment
Share on other sites

Of course if somebody is using Win2000 pro and have any thing to say, please come forward!

I am using Win2000Pro on one PC, WinXP on two others and Win98SE on two others. WideFS 5.41 is running using TCP/IP with never any problems. There are no problems if your Network is working. I have absolutely no other protocol enabled on the Network. You need to get the network working well, then it is easy.

Regards,

Pete

Link to comment
Share on other sites

Tony,

Copy your wideserver.ini and wideclient.ini files in a message, that could help...

If IPX be sure to enter the node number, if IP check that you do not have a firewall running. I used WideFS with W2k Pro and never had a problem with either IPX or IP.

There may be a typo/oversight somewhere or a problem with the network, that file sharing works doesn't mean WideFS is properly configured, re-check your ini files...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.