Jump to content
The simFlight Network Forums

Connectionproblems with SB2.3 and WideFs on a second comp.


Recommended Posts

Hi Peter,i have the next problem,on my first computer i run fs2002 and have also the last registered versions of FSUIPC and WIDEFS on that comp.

Squawkbox2.3 are also installed on that computer.

On my second computer,"laptop" i have installed the WideClient an have made a copie of Squawkbox and set that on the laptop.

Also i made the following line in the config of WideCleint ,Run1=C\Program Files\Microsoft Games\Fs2002\Squawkbox\Squawkbox.exe

So when i start fs2002 on my first comp. and go to multiplayer i connected it,after that i go to my laptop en start WIDEFS,HostSB and SBexe.

In the dialogscreen u push the button search,then in the next screen i wil give the IP adress 127.0.0.1 and click on the button.

Now the program is still searching but nothing happends.

What i do wrong?maybe can you give me a solution?i hope so.

Thanks that you take some time for me.

Sincerly Edward.

Link to comment
Share on other sites

In the dialogscreen u push the button search,then in the next screen i wil give the IP adress 127.0.0.1 and click on the button.

Now the program is still searching but nothing happends.

What i do wrong?maybe can you give me a solution?

Is it searching for the multiplayer connection? If so then I'm afraid I can't help at all. Neither WideFS nor FSUIPC are at all involved in the Multiplayer side of things. It sounds quite likely that you have a firewall setting blocking things.

On the other hand, it just occurred to me: isn't 127.0.0.1 always the current PC, i.e. the one you are running in? I should think you would need to give SB the IP address of your FS PC -- don't you think so?

Regards,

Pete

Link to comment
Share on other sites

Hi,i stopped with the SB on my laptop,it`s connect and launched SB with the program SBrelay but when i try to open the menu in SB the menu not appears and i see no way to solved that.

I use sb2.3 because it came with IVAO so i have try to install the last version off SB3.04 without a positive result.I don`t no IVAO support the last version of SB,they use IVAP.

greetings,Edward.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.