Jump to content
The simFlight Network Forums

PushBack pyuipc.write not responding with unregistered FSUIPC4


Recommended Posts

I've made this pushback work perfectly on my registered version on my windows8.

But when i try it on an unregistered version of FSUIPC4 the aircraft does not response.

I opened up the logging window and monitored the offset 31f4 it is writing correctly i get 0x0 for start and 0x3 for stop, when i use the keyboard command for push back i get the same result in the logging window as when i do a pyuipc.write.

 

Again with my registered version of FSUIPC4 it works perfectly.

 

I am very close to submitting a new app in the app store but this "at this point" is my only hiccup.

 

If this is a result of the unregistered version thats ok with me but I'm just trying to clear up this issue any help would be greatly appreciated.

 

P.S.  I am looking for just a few people to BETA test an iPhone app for FSX or older Versions.

        and abso;mutely the authors and contributors of FSUIPC and fs2Interogate i would be more than pleased to give you a copy and compliments I can.

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

I've made this pushback work perfectly on my registered version on my windows8.

But when i try it on an unregistered version of FSUIPC4 the aircraft does not response.

I opened up the logging window and monitored the offset 31f4 it is writing correctly i get 0x0 for start and 0x3 for stop, when i use the keyboard command for push back i get the same result in the logging window as when i do a pyuipc.write.

 

Again with my registered version of FSUIPC4 it works perfectly.

 

Ooops! Sorry. It's been that way since 4.921g, last October. If you look at the Changes document, number 4 details new "TimeForSelect" options. They affect all controls which are designed to work with a succeeding "Select 1, 2, 3, or 4" control, and of course that includes the Pushback. The parameter options are for registered users only, but the way I coded it meant that the controls themselves were not registered with SimConnect as events in an unregistered install! What a silly mistake! I'm surprised t has taken so long to be discovered!

 

That is a big bug! I am fixing it now -- in 4.929c. I will advise when it is ready ...

 

Pete

Link to comment
Share on other sites

Thanks Pete, I can't Believe i missed that in the docs.

 

I will download that version and try it rite now. 

 

I'm still kind of a newby but the sdk is great another thanks for building this software and supporting it.

 

The sim community loves it as far as i can tell.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.