Jump to content
The simFlight Network Forums

Problem with "No reverse zone" Checkbox


Recommended Posts

It's me again :-)

Can anyone confirm this:

I use separate throttles and everytime I check "No Reverse zone" on some pages the centre set boxes are gone when I klick on "Set" to activate the calibration of the assigned axis. Same happens with separate prop-pitch and the checkbox on this page. To be clear, I attached some screenshots.

post-12-0-95086800-1310251647_thumb.jpg

post-12-0-61979100-1310251671_thumb.jpg

Regards

Roland

Link to comment
Share on other sites

Andy please take a look at the picture, set Centerbox of Aileron, Elevator and Ruder are not there.

They come back, when I uncheck the "No reverse zone" box.

But have acess to the centrebox you have to klick reset and set one the desired axis.

Link to comment
Share on other sites

Andy please take a look at the picture, set Centerbox of Aileron, Elevator and Ruder are not there.

They come back, when I uncheck the "No reverse zone" box.

But have acess to the centrebox you have to klick reset and set one the desired axis.

Can you tell me the actual version number of FSUIPC please? I ALWAYS need such information!

I've experimented with this on version 4.713 and I cannot make it do anything wrong. So if you can, please explain the steps needed to make it go wrong.

Pete

Link to comment
Share on other sites

Sorry Pete,

it's 4.7.1.3, but this Problem is older, I still was to lazy of asking here about it ;-)

And it happens even with a brand new FSUIPC4.ini.

The checkbox on Page " Separate Prob-Axis" disables the center-Box on Spoilers and maybe some other pages, I didn't test all entrys.

cheers

Roland

Link to comment
Share on other sites

it's 4.7.1.3, but this Problem is older, I still was to lazy of asking here about it ;-)

And it happens even with a brand new FSUIPC4.ini.

With a brand new INI there are no boxes except IN and OUT on any page, so do you go through and press "SET" on every entry to show the centres where applicable?

The checkbox on Page " Separate Prob-Axis" disables the center-Box on Spoilers and maybe some other pages, I didn't test all entrys.

Okay. Thanks. I can reproduce it with Spoilers -- only after Resetting and Setting it again. I'll fix it.

It probably applies to FSUIPC3 as well. Odd no one has reported it before.

Regards

Pete

Link to comment
Share on other sites

Hi Pete,

when I start callibrating the assigned axis, I start with page 1 and step thru the following pages.

So I set the "No Reverse"-checkbox for Throttle1 and Throttle2 after Ailerons-, Elevator- and Rudder-Set.

You only find this issue, if you reset some of this settings and set it again.

In case of Spoilers the page is behind the Prop1 and Prop2 page and you see the problem immediately.

regards

Roland

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.