Jump to content
The simFlight Network Forums

Fred00

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Fred00

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sweden
  1. I calibrated it in FSUIPC again, but it did no difference, it seems that when the throttle is all the way back it's at about -16300 but when I push it just a little bit it goes up to 0 and then continues up to around 16000, at least that's what I can see in the FSUIPC calibration.
  2. Thanks for the fast response Pete, I tried turning on the "no reverse zone", but as far as I can see it caused another problem, now that I push my throttle with just the slightest millimeter forward the simulator pushes the throttle to about 50% N1, seems like an easy fix, you got any ideas? Fred
  3. Thanks Pete, I've now got my Joystick working, I changed the ID on JpyID from #2 to #11, but there's another problem, now my throttle is not working. I tried it in the PMDG 777 and the problem is that when i go fully backwards the throttle in-game goes into idle reverse and i can't get it put of that mode without clicking the reversers. I've got controllers disabled in P3D and the throttles mapped in FSUIPC as throttle 1 and 2, both are calibrated. It does not work in the aerosoft airbus either, so it's not aircraft related it seems. Thanks in advance /Fred
  4. Also, here's my fsuipc.ini file [General] UpdatedByVersion=4969 History=TJGC3T7Y1FMC7P445UN8D InitDelayDevicesToo=No Annotate=Yes NewInterceptTextMenu=No UseSystemTime=No UseMidMouseBtn=Yes MouseWheelMove=No MouseWheelTrim=No MouseWheelTrimSpeed=1 JoystickTimeout=20 PollGFTQ6=Yes BlankDisplays=No FixControlAccel=No FixMachSpeedBug=No NewDeleteVehiclesForAES=No AutoScanDevices=Yes VisibilityOptions=No OneCloudLayer=No CloudTurbulence=No CloudIcing=No GenerateCirrus=No SuppressCloudTurbulence=No MaxIce=-4 MinIce=-4 UpperWindGusts=No Supp
  5. PLEASE ALWAYS POST SUPPORT QUESTIONS IN THE SUPPORT FORUM! So, I've had the Saitek X-56 Rhino for a while, and it's worked without problems, until about a week ago. Neither the stick or trottle quadrant is working in P3D at the moment, but the wierd thing is it's working in the Saitek program. I've tried most of the usual stuff like changing USB port, I've also done a troubleshooting in Windows, with no results. I am using FSUIPC 4 and I have disabled my controllers in P3D. I've been told you can change the JoyNames in the fsuipc.ini file, but to what, and what numbers to change? Very wie
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.